Leveringsvoorwaarden

In deze webwinkel vindt u verschillende knipvellen en knipvellenboeken.

Algemeen

Ik doe mijn uiterste best om uw bestelling zo goed mogelijk te leveren, de kleuren op de knipvellen kunnen door scannen en/of foto's maken iets afwijken van wat u op het scherm gezien heeft.

Leveringsvoorwaarden

U kunt uw bestelling aan mij doorgeven op de site doormiddel van het winkelwagentje. Hierop kunt u bij bestellen alle belangrijke gegevens invullen zodat ik uw bestelling zo snel mogelijk kan laten bezorgen.
Voor de gratis verzendkosten is het minimaal aantal te bestellen knipvellen 20 of moet het totalbedrag minimaal 15 euro zijn, bijvoorbeeld bij knipvellenboeken.

Prijzen en verzendtarieven

Voor verzendingen gelden de volgende tarieven en voorwaarden:
Alle vermelde prijzen zijn incl. administratiekosten.
Alle zendingen worden verzonden via postnl.
Voor alle bestellingen geldt dat er geen verpakkings- en verzendkosten zijn binnen Nederland. Voor BelgiŽ zijn de verpakkings- en verzendkosten 5.5 euro. We leveren niet buiten Nederland en BelgiŽ!
LET OP: Voldoet u niet aan de minimaal 20 knipvellen of 15 euro dan kunt u wel verder gaan maar zal het eindbedrag met verzendkosten worden verhoogd! Voor Nederland 4.5 euro en voor Belgie 9.8 euro
Er is geen echte winkel waar u langs kunt komen, dus uitzoeken met de hand is niet mogelijk, kopen kan alleen via de website.

De verzending vindt plaats nadat ik het totaal bedrag van de bestelling op mijn rekening heb staan. De verzending van de bestelling is normaal de volgende werkdag, na betaling.

Het is voor Nederland ook mogelijk de bestelling onder rembours te laten bezorgen. Op deze manier zijn de verzendkosten 25,00 euro.
Bij het plaatsen van een bestelling verklaart u op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met de geldende leveringsvoorwaarden.

Wijze van betalen

Het totaalbedrag kunt u via bank laten overschrijven op mijn IBAN rekeningnummer NL78INGB0008176395 ten name van Mw A Zuiderduin-Kuipers te Hillegom. (BIC-code van INGbank is: INGBNL2A).
Vermeld ook duidelijk het bestelnummer!
De betaling dient binnen 10 dagen op de rekening te zijn bijgeschreven.
Annuleren na betaling is nog mogelijk zolang er niets verzonden is. Het geld wordt dan, met inhouding van 1 euro administratiekosten, teruggestort.
Bij betaling onder rembours moet u betalen aan de postbode.

Registratie

Al uw gegevens worden behandeld volgens de richtlijnen van de wet bescherming persoonsgegevens. Er zullen geen gegevens aan derden worden verstrekt of ter inzage worden gegeven. Uw naam en adres gegevens kunt u, op verzoek, laten verwijderen uit ons bestand.
We maken ook gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geÔnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link
Ook kunnen er cookies worden gebruikt voor het verzamelen van statische informatie op uw pc voor en door adverteerders. Als u geen prijs stelt op deze optie, kunt u deze uitschakelen in uw browser.

Contact

Anneke Zuiderduin
Willem de Rijkelaan 12
2181 TB Hillegom
Nederland
0252 529613
U kunt ook het Contact formulier gebruiken.